Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalkampen

Voetbalkamp zomervakantie 22 t/m 26 augustus

Heb je zin om in de zomervakantie te voetballen? Doe dan mee met een van de AFC IJburg Voetbalkampen en beleef een fantastische voetbalvakantie. Het wordt een inspirerend programma, met aandacht voor techniek, motoriek, mentaliteit én teamspel. Zo krijg je nog meer plezier in voetbal. De kampen staan onder leiding van bekende clubtrainers, die zich hieronder voorstellen. Zij worden geassisteerd door AFC IJburg's eigen Jeugdige trainers.  

banners-website-1.jpg

trainers.jpg

Trainers en jeugdige trainers zomerkamp 2020

 

Kosten

De kosten voor een week bedragen €225,- en zijn inclusief gezonde lunch, t-shirt en een bidon.  Voor kinderen met een stadspas wordt er een groot gedeelte door de gemeente betaald, de ouders zelf betalen € 40,--. 

Inschrijven
De inschrijvingen worden ingedeeld op leeftijd. 

Zomervakantie (22 t/m 26 augustus) 

Het kamp is van 9 uur tot 16 uur.  Het is helaas niet mogelijk om voor minder dan 5 dagen in te schrijven.

Kamp O8-O9 >> hier inschrijven

Kamp O10-O11-O12 >> hier inschrijven

Contact: voetbalschool@afcijburg.com

banners-website-2.jpg

c144c67a-ce99-4c80-8f11-28b049ce7b17.jpeg

Meikamp 2021

 

De trainers stellen zich voor!

Ze zijn al jarenlang trainer bij AFC IJburg, maar hebben ook veel ervaring bij andere grote clubs. En ze brengen waardevolle inzichten mee vanuit KNVB-opleidingen en andere sporten. 

Marco Medik 
Voetbalschool-trainers-4.pngAl sinds hij in 2004 op IJburg is komen wonen, houdt hij zich bezig met jeugdvoetbal. Zo is Marco een van de aanjagers van AFC IJburg geweest en heeft hij zich vervolgens als trainer en technisch manager gespecialiseerd in de jongste leeftijdscategorie. Naast het voetbal werkt hij als schaats- en zweminstructeur. ‘De lesmethoden van de ene sport, beïnvloeden mij bij de andere sport. Dat is een beetje mijn ding geworden. Door dat ook toe te passen bij de nieuwe voetbalschool, kunnen de spelertjes weer net wat beter worden’, aldus Marco.

Max ter Steege
Voetbalschool-trainers-1.pngHij studeerde Sport & Bewegen, behaalde KNVB-diploma’s voor pupillen- en juniorentrainer en heeft sinds 2019 ook het UEFA C-jeugddiploma op zak. Bij onze club trainde hij de J011-2 en jonger en op dit moment de JO14-1. Ook heeft hij ervaring als trainer bij de Ajax Voetbalschool. Op de vraag wat zijn doel is bij de nieuwe voetbalschool van AFC IJburg, zegt Max: ‘Ik wil graag spelers en speelsters helpen bij hun ontwikkeling als voetballer. En dat met een grote glimlach, want het belangrijkste van voetballen is er plezier uithalen en beter worden.’

Jeffrey Tang
Voetbalschool-trainers-3.pngErvaring heeft hij niet alleen als jeugdtrainer bij verschillende AFC IJburg teams, maar ook als trainer bij onder andere BFC en Roda’23. Bij die laatste trainde Jeffrey de JO19-1, een team dat uitkomt in de 1e divisie. Nu is hij als trainer bij AFC IJburg verantwoordelijk voor de lichtingen JO12, 13, 14 en 15. En hij heeft zin om nu ook te beginnen bij de nieuwe voetbalschool van de club: ‘Voetbal is mijn passie en ik voel mij erg bevoorrecht dat ik mijn passie iedere dag mag uitoefenen’, zo vertelt de enthousiaste Jeffrey.

Quinn Tromp
Voetbalschool-trainers-2.pngSinds seizoen 2019/2020 technisch manager van de jongens O10-O11 en trainer van de JO13-3 na een aantal jaar ervaring op gedaan te hebben als trainer bij onder andere BFC Bussum, SC Buitenveldert en voetbalschool Balcontrole. Quinn is een oude bekende van AFC IJburg want ook in de begintijd van de club in (jaartal) was Quinn actief als trainer van de (teams). "In 2019 ben ik mijn eigen voetbalschool begonnen en nu wil ik mijn ervaring delen met de start van de nieuwe voetbalschool bij AFC IJburg."

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!