Het Technisch BeleidsPlan (seizoen 2017-2018 t/m 2022-2023) - AFC IJburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het Technisch BeleidsPlan (seizoen 2017-2018 t/m 2022-2023)

Plezier en ontwikkeling hand in hand

AFC IJburg heeft als doel spelers (meisjes en jongens) met plezier op hun eigen (weerstand)niveau te laten voetballen. 

Alle spelers spelen op een voor hen passend niveau met hun leeftijdsgenoten. Een speler uit de O15 speelt bijvoorbeeld in een team met louter kinderen die op 1 januari van het lopende seizoen 14 zijn.  Plezier en ontwikkeling gaan hand in hand.

Het Technisch BeleidsPlan (seizoen 2017-2018 t/m 2022-2023) beschrijft ondermeer hoe AFC IJburg omgaat met de opleidingen van spelers én trainers en hoe het proces van teamindelingen plaatsvindt. 

Eenmaal per jaar, aan het eind van een seizoen, maakt AFC IJburg de indeling van de teams voor het daaropvolgende (nieuwe) seizoen.

Het beleid van teamindelingen heeft tot doel om teams te formeren waarbij iedere speler in een team voetbalt waarin het voetbalniveau redelijk gelijkwaardig is en het gedrag van spelers in balans is. Zo wordt de ontwikkeling van de speler optimaal gestimuleerd.

Het Technisch BeleidsPlan bevat de uitgangspunten voor de teamindelingen binnen het jongens- en meidenvoetbal bij AFC IJburg. Het beschrijft hoe een lichting (jaargang) wordt ingedeeld en hoe de overstap naar een volgend seizoen plaatsvindt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!