Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Borg ballenlockers

Borg voor de ballen en materiaal
Wij hebben als club veel materiaal en vooral veel ballen. Vanaf de start vh vorig seizoen tot 8 december 2020 (de eerste seizoenshelft) zijn wij als club 125 ballen kwijtgeraakt. Een aantal van deze zijn gestolen uit de ballenbuizen (er waren creatievelingen die een manier gevonden hadden om ballen langs het kettinkje te krijgen); het merendeel van de ballen echter verdween doordat deze niet werden opgeruimd na de trainingen (achterbleven op het veld) en vervolgens werden meegenomen. Het aantal verdwenen ballen had nog hoger kunnen zijn, maar mede door de inspanningen van o.a. Eric, die vrijwel dagelijks een rondje over de velden maakt, hebben we nog ongeveer 80 ballen van de velden gehaald voordat deze daadwerkelijk verdwenen waren. Met een kostprijs van 25 euro per bal heeft dit onze vereniging 3125 euro gekost en we waren hard op weg om dat aantal ballen (en bedrag) te verdubbelen in de tweede seizoenshelft.

Herhaaldelijke verzoeken, elke seizoen weer, om netjes en verantwoordelijk met het materiaal om te gaan hielpen helaas niet. Waardoor er na jaren wikken en wegen besloten is om met de komst van de lockers meteen borg in te stellen. Het is wennen, maar het blijkt een groot succes. Er blijft vrijwel geen materiaal meer achter op de velden en het aantal verdwenen ballen is in de tweede seizoenshelft van 121 naar 52 gaan. Van de 109 teams zijn 24 teams ballen kwijtgeraakt. Het merendeel van de teams is 1 bal kwijtgeraakt (kan gebeuren) enkel 3 teams waren meer als 5 ballen kwijtgeraakt. Van de 52 vermiste ballen zijn er in totaal 25 doorberekend aan de teams waardoor de schadepost voor de club in de tweede seizoenshelft 675 euro was. Voor het komende seizoen breiden we de borg verder uit en zal naast het materiaal in de locker (ballen & netten) elk team nu een gevulde teamtas met hesjes, inspeelballen en pionnen ontvangen welke ook onder deze borg zal vallen!

Tijdens deze zomervakantie heeft de materiaalcommissie hard gewerkt om alles weer speelklaar te maken. Helaas zijn sommige materialen moeilijk leverbaar en is nog niet alles geleverd. Er zijn een paar teams die v.w.b. ballen nog niet compleet zijn. Onze leverancier is hard aan het werk om de ontbrekende spullen in de komende 2 weken te leveren. De teams die dit betreft zullen apart daarover geïnformeerd worden. De meeste teams hebben hun materiaal en de codes voor de ballenlockers opgehaald. Voor degenen die dat nog niet gedaan hebben, er is nog een extra moment ingepland: donderdag 26 augustus van 18:15 tot 19:00!

https://www.afcijburg.com/966/ballenlockers/


FAQ

Wil je nog eens rustig nalezen hoe het ook al weer zit, lees dan hier de FAQs ballenlockers van vorig jaar. 

Borg ballenlockers en materiaal seizoen 2021-2022

bv JO13-3 of MO15-1

Selecteer de betreffende categorie.

Selecteer de gewenste datum

€ 0,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!