Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalschool

 

Elke dag een kans om beter te worden! Na een succesvolle eerste pilot in het voorjaar van 2021 biedt AFC IJburg jonge spelers vanaf 7 jaar t/m 12 jaar de gelegenheid om zich extra te ontwikkelen bij de AFC IJburg Voetbalschool. 3x jaar per jaar kan je je aanmelden voor een cyclus van 10 trainingen. 

Zowel leden als niet-leden zijn welkom!

Er wordt getraind onder leiding van de bekend clubtrainers Jeffrey Tang, Quinn Tromp en Marco Medik. Het programma bestaat uit o.a. techniektraining, spelprincipes van de club (incl 1-tegen-1) en kleine oefenvormen.  

De kosten bedragen € 125,- voor leden en € 135,- voor niet-leden. De kosten zijn inclusief een speciaal AFC IJburg Voetbalschool shirt dat verstrekt wordt bij de eerste cyclus van 10 trainingen waaraan je deelneemt. 

Meld je nu aan voor de volgende cyclus van 10 trainingen van de AFC IJburg voetbalschool. Start op zondag 24 april (7 t/m 12 jarigen) en 13 mei (welpen) op het voetbalveld op Zeeburgereiland (naast het skatepark).  

WhatsApp_Image_2022-04-08_at_4.15.33_PM.jpeg

Trainingstijden. locatie en aanmelden

De trainingen zijn op zondagochtend tussen 9 en 12 uur (exacte tijdstip volgt bij de indeling naar leeftijden) voor 7 t/m 12 jaar en op vrijdagmiddag om 16 uur voor de welpen O7.  De training duurt een uur. LET OP: de trainingen zijn niet op de club maar op het voetbalveld op het Zeeburgereiland (naast het skatepark). 

Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!


Voetbalschool welpen O7 >> is reeds begonnen, inschrijving niet meer mogelijk

Voetbalschool 7 t/m 9 jaar  >> is reeds begonnen, inschrijving niet meer mogelijk

Voetbalschool 10 t/m 12 jaar >> is reeds begonnen, inschrijving niet meer mogelijk

Contact: voetbalschool@afcijburg.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De trainers stellen zich voor!

Ze zijn al jarenlang trainer bij AFC IJburg, maar hebben ook veel ervaring bij andere grote clubs. En ze brengen waardevolle inzichten mee vanuit KNVB-opleidingen en andere sporten. 

 


Jeffrey Tang

Voetbalschool-trainers-3.pngErvaring heeft hij niet alleen als jeugdtrainer bij verschillende AFC IJburg teams, maar ook als trainer bij onder andere BFC en Roda’23. Bij die laatste trainde Jeffrey de JO19-1, een team dat uitkomt in de 1e divisie. Nu is hij als trainer bij AFC IJburg verantwoordelijk voor de lichtingen JO12, 13, 14 en 15. En hij heeft zin om nu ook te beginnen bij de nieuwe voetbalschool van de club: ‘Voetbal is mijn passie en ik voel mij erg bevoorrecht dat ik mijn passie iedere dag mag uitoefenen’, zo vertelt de enthousiaste Jeffrey.

Quinn Tromp
Voetbalschool-trainers-2.pngSinds seizoen 2019/2020 technisch manager van de jongens O10-O11 en trainer van de JO13-3 na een aantal jaar ervaring op gedaan te hebben als trainer bij onder andere BFC Bussum, SC Buitenveldert en voetbalschool Balcontrole. Quinn is een oude bekende van AFC IJburg want ook in de begintijd van de club in (jaartal) was Quinn actief als trainer van de (teams). "In 2019 ben
ik mijn eigen voetbalschool begonnen en nu wil ik mijn ervaring delen met de start van de nieuwe voetbalschool bij AFC IJburg."

Marco Medik 
Voetbalschool-trainers-4.pngAl sinds hij in 2004 op IJburg is komen wonen, houdt hij zich bezig met jeugdvoetbal. Zo is Marco een van de aanjagers van AFC IJburg geweest en heeft hij zich vervolgens als trainer en technisch manager gespecialiseerd in de jongste leeftijdscategorie. Naast het voetbal werkt hij als schaats- en zweminstructeur. ‘De lesmethoden van de ene sport, beïnvloeden mij bij de andere sport. Dat is een beetje mijn ding geworden. Door dat ook toe te passen bij de nieuwe voetbalschool, kunnen de spelertjes weer net wat beter worden’, aldus Marco.


Max ter Steege

Voetbalschool-trainers-1.pngHij studeerde Sport & Bewegen, behaalde KNVB-diploma’s voor pupillen- en juniorentrainer en heeft sinds 2019 ook het UEFA C-jeugddiploma op zak. Bij onze club trainde hij de J011-2 en jonger en op dit moment de JO14-1. Ook heeft hij ervaring als trainer bij de Ajax Voetbalschool. Op de vraag wat zijn doel is bij de nieuwe voetbalschool van AFC IJburg, zegt Max: ‘Ik wil graag spelers en speelsters helpen bij hun ontwikkeling als voetballer. En dat met een grote glimlach, want het belangrijkste van voetballen is er plezier uithalen en beter worden.’

Daan BrookmanWhatsApp_Image_2021-09-07_at_19.06.47.jpeg
Studeert sport en bewegen op de sportacademie, is in bezit van zijn KNVB pupillen diploma en op dit moment bezig met het behalen van UEFA-C. Daan is de trainer van de JO13-3 en is daarnaast werkzaam bij de voetbalschool Born to Play en de naschoolse opvang Unikidz. "Plezier en ontwikkeling staag voorop, ook bij de voetbalschool."

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!