Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalschool

 

Elke dag een kans om beter te worden! Na het succes van de voetbalschool in de voorgaande jaren biedt AFC IJburg opnieuw jonge spelers vanaf 7 jaar t/m 12 jaar de gelegenheid om zich extra te ontwikkelen bij de AFC IJburg Voetbalschool.  Vanaf 26 September kan je je aanmelden voor een cyclus van 8 trainingen.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom!

Er wordt getraind onder leiding van bekende clubtrainers. Het programma bestaat uit o.a. techniektraining, spelprincipes van de club (incl 1-tegen-1) en kleine oefenvormen.  

De kosten bedragen € 110,- voor leden en € 120,- voor niet-leden. De kosten zijn inclusief een speciaal AFC IJburg Voetbalschool tenue dat verstrekt wordt bij de eerste training waaraan je deelneemt. 

Meld je nu aan voor de volgende cyclus van 8 trainingen van de AFC IJburg voetbalschool. Start op zondag 30 October (7 t/m 12 jarigen) op het voetbalveld op Zeeburgereiland (naast het skatepark).  

WhatsApp_Image_2022-04-08_at_4.15.33_PM.jpeg

Trainingstijden. locatie en aanmelden

De trainingen zijn op zondagochtend tussen 9 en 12 uur (exacte tijdstip volgt bij de indeling naar leeftijden). De training duurt een uur. LET OP: de trainingen zijn niet op de club maar op het voetbalveld op het Zeeburgereiland (naast het skatepark). 
Data: October (30), November (6,13,20,27), December (4,11,18).

Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Voetbalschool 7 t/m 9 jaar  >> hier inschrijven

Voetbalschool 10 t/m 12 jaar >> hier inschrijven

Contact: voetbalschool@afcijburg.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De trainers stellen zich voor!

Ze zijn al jarenlang trainer bij AFC IJburg, maar hebben ook veel ervaring bij andere grote clubs. En ze brengen waardevolle inzichten mee vanuit KNVB-opleidingen en andere sporten. 

 


Jeffrey Tang

Voetbalschool-trainers-3.pngErvaring heeft hij niet alleen als jeugdtrainer bij verschillende AFC IJburg teams, maar ook als trainer bij onder andere BFC en Roda’23. Bij die laatste trainde Jeffrey de JO19-1, een team dat uitkomt in de 1e divisie. Nu is hij als trainer bij AFC IJburg verantwoordelijk voor de lichtingen JO12, 13, 14 en 15. En hij heeft zin om nu ook te beginnen bij de nieuwe voetbalschool van de club: ‘Voetbal is mijn passie en ik voel mij erg bevoorrecht dat ik mijn passie iedere dag mag uitoefenen’, zo vertelt de enthousiaste Jeffrey.

Quinn Tromp
Voetbalschool-trainers-2.pngSinds seizoen 2019/2020 technisch manager van de jongens O10-O11 en trainer van de JO13-3 na een aantal jaar ervaring op gedaan te hebben als trainer bij onder andere BFC Bussum, SC Buitenveldert en voetbalschool Balcontrole. Quinn is een oude bekende van AFC IJburg want ook in de begintijd van de club in (jaartal) was Quinn actief als trainer van de (teams). "In 2019 ben
ik mijn eigen voetbalschool begonnen en nu wil ik mijn ervaring delen met de start van de nieuwe voetbalschool bij AFC IJburg."

Marco Medik 
Voetbalschool-trainers-4.pngAl sinds hij in 2004 op IJburg is komen wonen, houdt hij zich bezig met jeugdvoetbal. Zo is Marco een van de aanjagers van AFC IJburg geweest en heeft hij zich vervolgens als trainer en technisch manager gespecialiseerd in de jongste leeftijdscategorie. Naast het voetbal werkt hij als schaats- en zweminstructeur. ‘De lesmethoden van de ene sport, beïnvloeden mij bij de andere sport. Dat is een beetje mijn ding geworden. Door dat ook toe te passen bij de nieuwe voetbalschool, kunnen de spelertjes weer net wat beter worden’, aldus Marco.


Daan BrookmanWhatsApp_Image_2021-09-07_at_19.06.47.jpeg
Studeert sport en bewegen op de sportacademie, is in bezit van zijn KNVB pupillen diploma en op dit moment bezig met het behalen van UEFA-C. Daan is de trainer van de JO13-3 en is daarnaast werkzaam bij de voetbalschool Born to Play en de naschoolse opvang Unikidz. "Plezier en ontwikkeling staag voorop, ook bij de voetbalschool."

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!