Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden senioren

 

7x7 voetbal voor 35-plussers

De KNVB streeft ernaar om iedereen een leven lang van voetbal te laten genieten.  KNVB biedt daarom ook 7x7 voetbal aan voor 35-plussers. En AFC IJburg doet met mannen en vrouwen mee aan die competities.  Met daarnaast wekelijks een training op donderdagavond (vrouwen) en vrijdagavond (mannen). 

Ben je dus 35 jaar of ouder,  heb je een band met IJburg en heb je belangstelling om bij ons 7x7 voetbal  te spelen, stuur dan een email naar:
- peter.hesselink@afcijburg.com (mannen 35+)
of:
- vanessa.backer@afcijburg.com (vrouwen 35+).

Overige senioren (Heren 1 zaterdag, zondag 2 en JO23)

Heb je vragen over Heren 1 zaterdag, zondag 2 of JO23? Stuur dan een email naar Fedor Swart, coördinator senioren (senioren@afcijburg.com).

 

Privacybeleid

Indien je je aanmeldt voor de wachtlijst of lid wordt van AFC IJburg, of om een andere reden persoonsgegevens aan AFC IJburg verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met het Privacybeleid van AFC IIburg te verwerken.  Wij adviseren je om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. Het Privacybeleid is te raadplegen via: https://www.afcijburg.com/942/privacybeleid-van-afc-ijburg/
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!