Club van 100 - AFC IJburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 100

Voor veel mensen die AFC IJburg een warm hart toedragen is het sponsoren van bijvoorbeeld een elftal een te kostbare zaak. Om toch de mogelijkheid te geven een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is de “Club van 100″ in het leven geroepen.


Je betaalt jaarlijks een bijdrage aan de club van € 100 die aangewend wordt voor aanschaf van materialen of organiseren van activiteiten die een meerwaarde vormen voor de club. Het afgelopen jaar hebben diverse betrokken ouders al een bijdrage geleverd waarvan onder andere de trainingsdoelen, ballen, hesjes en pionnen zijn aangeschaft. Wij vragen je dan ook om lid te worden van de AFC IJburg “Club van 100″.

Lees meer in de flyer. 

Als lid krijgt je een vermelding op onze website en op het “Club van 100″ bord in de kantine. De volgende personen en/of bedrijven zijn dit seizoen lid van de AFC IJburg “Club van 100″:

1 Familie Coesel
2 Familie Kostelijk
3 Familie Lamers
4 Familie Ledder
5 Familie Lobman
6 Familie Ploeger
7 Familie van Baarsen
8 Familie van Poelgeest
9 Familie van Wakeren
10 Familie Wallaart
11 Familie Winter
12 Familie Post
13 Familie de Blok
14 Mats Nijland
15 Duuk & Jack Overdijk
16 Familie Mastboom
17 de Sammies
18 QBiDD Management Consultants
19 Familie Groot
20 Bloker Naked Bike
21 Family Mikhaylov
22 Familie Huiberts
23 Las Buras
24 Billy Bones

Club van 100 aanmelden

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging een doorlopende SEPA machtiging aan de vereniging Amsterdamsche Football Club IJburg (AFC IJburg) om van zijn/haar bovengenoemde bankrekening de aan het lidmaatschap van de Club van 100 verbonden contributie (à 100 euro per seizoen) een maand na datum aanmelding. 


Ondergetekende is bekend met het feit dat, indien hij/zij niet akkoord is met de afschrijving, binnen 30 dagen aan zijn/haar bankkantoor opdracht kan worden gegeven de afgeschreven contributie terug te boeken. 

Dit formulier heb ik naar waarheid ingevuld en verleen de machtiging aan AFC IJburg tot incasso van € 100 euro ieder kalenderjaar tot wederopzegging. 

€ 0,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!