Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

 

Contributies seizoen 2022-2023:

Welpen: O06 en O07 € 190
Pupillen: O08 t/m O12  € 210
Junioren: O13 t/m O19 € 230
Senioren: vanaf O23 excl 35+/45+ € 250
Senioren: 35+/45+ € 150 
Selectietoeslag € 50
Inschrijfgeld  € 25 
Alleen trainende leden (alleen in overleg met voetbalcoordinator, teamleider en trainer) 1/3 van de contributie
Niet spelende leden (alleen in overleg met voetbalcoordinator, teamleider en trainer) € 25 


Per seizoen 2022/2023 zal de contributie-inning via Cention georganiseerd worden. Hiermee wordt het mogelijk om in plaats van de automatische incasso, in termijnen te betalen - kosten zijn € 12,50  per gezin. Hierover volgt uiterlijk augustus meer informatie. 
Indien uw kind bij ons voetbalt via het jeugdfonds of de stadspas, geef dit dan uiterlijk 1 september door aan de penningmeester,  om te voorkomen dat de contributie mee zal gaan met de automatische incasso. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Misschien kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen! Het Jeugdfonds betaalt mee aan de contributie en/of sportattributen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

Hoe werkt het?

Een aanvraag kan:

  1. Via een ‘intermediair’
    Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend.

  2. Via stichtingsina.nl/sport

Je doet dan online zelf een aanvraag. De intermediairs van stichting Samen nemen alleen contact met je op over de status van de aanvraag.

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam vergoedt maximaal € 300,- voor contributie en attributen (contributie loopt rechtstreeks via de club, de attributen en kleding via Teamsport Purmerend (voorheen Banne Sport, zie hieronder). Hogere kosten voor jaarcontributie komen voor rekening van de ouders. Zorg dat je het juiste contributiebedrag aanvraagt. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Vraag die direct aan bij de aanvraag. Je ontvangt dan een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel of de sportclub zelf als daar attributen worden uitgegeven.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verder.

Let op: aanvragen voor een waardebon voor kleding en/of schoenen bij het Jeugdfonds moeten ingediend worden op naam van teamsport Purmerend Middenbeemster (onze leverancier van wedstrijdtenues) en niet op naam van AFC IJburg (de club verkoopt zelf geen kleding). Gebruik hiervoor de volgende gegevens: crediteurnummer 67792 , Teamsport Purmerent, Middenbeemster .

 

E-mail_banner_-_Jeugdfonds-voetbal_jeugdfondssport.jpg


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!