Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

 

Contributies seizoen 2021-2022:

welpen: O06 en O07 € 190
pupillen: O08 t/m O12 - niet-selectie € 210
pupillen: O08 t/m O12 - selectie € 250
junioren: O13 t/m O19 - niet-selectie € 230
junioren: O13 t/m O19 - selectie € 270
senioren: (exclusief 35+) € 280
senioren: 35+ € 150 


De contributie wordt medio september per automatische incasso afgeschreven. 
Indien uw kind bij ons voetbalt via het jeugdfonds of de stadspas, geef dit dan uiterlijk 1 september door aan de penningmeester,  om te voorkomen dat de contributie mee zal gaan met de automatische incasso. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Misschien kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen! Het Jeugdfonds betaalt mee aan de contributie en/of sportattributen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

Hoe werkt het?

Een aanvraag kan:

  1. Via een ‘intermediair’
    Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend.

  2. Via stichtingsina.nl/sport

Je doet dan online zelf een aanvraag. De intermediairs van stichting Samen is niet alleen nemen contact met je op over de status van de aanvraag.

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam vergoedt maximaal € 300,- voor contributie en attributen (contributie loopt rechtstreeks via de club, de attributen en kleding via Teamsport Purmerend (voorheen Banne Sport, zie hieronder). Hogere kosten voor jaarcontributie komen voor rekening van de ouders. Zorg dat je het juiste contributiebedrag aanvraagt. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Vraag die direct aan bij de aanvraag. Je ontvangt dan een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel of de sportclub zelf als daar attributen worden uitgegeven.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verder.

Let op: aanvragen voor een waardebon voor kleding en/of schoenen bij het Jeugdfonds moeten ingediend worden op naam van teamsport Purmerend Middenbeemster (onze leverancier van wedstrijdtenues) en niet op naam van AFC IJburg (de club verkoopt zelf geen kleding). Gebruik hiervoor de volgende gegevens: crediteurnummer 67792 , Teamsport Purmerent, Middenbeemster .

 

E-mail_banner_-_Jeugdfonds-voetbal_jeugdfondssport.jpg


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!