Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacature voetbaltrainer jongens- en meidenteams

Voor het seizoen 2021/2022 zoekt AFC IJburg voetbaltrainers voor diverse, talentvolle jeugdteams: zowel meiden als jongens. 

 

Over AFC IJburg

AFC IJburg is een jonge, maar met meer dan 1.400 (jeugd)leden een bloeiende en groeiende voetbalvereniging in Amsterdam. AFC IJburg is echt een club voor de buurt en kent een plezierige sfeer. Bij AFC IJburg streven we altijd naar een gezonde combi van recreatief en prestatief voetbal. Op beide gebieden wil de club zich voortdurend ontwikkelen door de voetbalontwikkeling voor alle voetballers te organiseren. Plezier in het voetbal en ontwikkeling van de spelers staan voorop.  Ook de ontwikkeling van trainers vinden we belangrijk. De technisch managers faciliteren de trainers hierin. Daarnaast biedt AFC IJburg de ruimte voor eigen ideeën!

Over meidenvoetbal bij AFC IJburg

Van de ca 1400 (jeugd)leden voetballen er meer dan 350 meiden in de meidenafdeling en daarmee heeft AFC IJburg een van de grootste meidenafdelingen van Amsterdam. Aanstaand seizoen doen er 18 meidenteams mee in de competitie.  AFC IJburg is door de KNVB geselecteerd als een van de dertig verenigingen in Nederland om mee te doen aan het KNVB meiden- en vrouwenvoetbal ontwikkelprogramma. Dit betekent dat wij de komende jaren intensief begeleid zullen worden door de KNVB op thema’s die het meiden- en vrouwenvoetbal bij AFC IJburg versterken. Centraal hierbij staan de positionering van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen onze vereniging, een verenigingsorganisatie die hierop is afgestemd en de kwaliteit van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Dat betekent ook meteen dat er enorme winst te behalen is op technisch en tactisch gebied. In combinatie met een goede organisatorische opzet kan je meteen een grote positieve impact veroorzaken. Als er ergens ruimte is voor ontwikkeling in spelplezier voor de meiden en dan is het wel in het meidenvoetbal en helemaal bij AFC IJburg!

Wat wij zoeken
De trainers die wij zoeken beschikken over de expertise/het vakmanschap en de vaardigheden om plezier in het voetbal over te brengen en spelers individueel en als team beter te maken.

Verder vragen wij het volgende:

  • Basisvaardigheden: communicatief vaardig, enthousiast,betrokken en gedreven;
  • Contactuele vaardigheden richting spelers, ouders, collega trainers en begeleiders;
  • Trainer/coach is zich bewust van zijn voorbeeldfunctie en draagt de club op een positieve wijze uit naar buiten;
  • Bij voorkeur in bezit van UEFA C Jeugd/TC III;
  • Open staan om jezelf en anderen verder te ontwikkelen;
  • Goede eigen voetbalvaardigheid is een pré;

Primaire taken:

  • Trainer/coach verzorgt 2 keer per week de trainingen en begeleidt het elftal tijdens de wedstrijden op zaterdag of zondag
  • Trainer/coach werkt samen met de Technisch Manager
  • Trainer/coach is bereid om op niet trainingsavonden trainersbijeenkomsten bij te wonen;

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, mail dan naar secretaris@afcijburg.com

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!