Accommodatie - AFC IJburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Accommodatie

Sportpark IJburg beschikt over een parkeerterrein met 42 parkeerplaatsen (€ 2,40 per uur). Op de IJburglaan staat door middel van digitale borden aangegeven of er plek is op het parkeerterrein. Wanneer het parkeerterrein vol is, kunt u terecht in de parkeergarage van winkelcentrum IJburg (Daguerrestraat 51, 1087 BR Amsterdam), vanaf daar is het 15 minuten lopen naar de velden in het Diemerpark (Dick Hilleniuspad). Het parkeerterrein is niet bedoeld voor Kiss&Ride
Met ingang van het seizoen 2016/2017 kun je in de kantine van AFC IJburg alleen nog maar met PIN of contactloos betalen.

Een cashless of contantloze kantine verhoogt de algemene veiligheid (geen geld meer in kas) maar in het bijzonder de veiligheid van de mensen die de kas opmaken en de omzet afstorten (niet meer met een zak geld over straat). Een ander groot voordeel is dat de inkomsten uit de kantine meteen op de rekening van AFC IJburg staan. Bovendien stromen de rijen bij het afrekenen sneller door.

De gemeente Amsterdam is eigenaar van de sportvelden en daarmee ook verantwoordelijk voor het onderhoud. AFC IJburg huurt de velden van de gemeente. 
AFC IJburg heeft de gebouwen in 2013 aangeschafd en - met hulp van tientallen vrijwilligers - ingericht. De gebouwen staan er voorlopig nog. Rond 2022 zullen we verhuizen naar een nieuw kantine- en kleedkamergebouw achter veld 1.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!