Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers gezocht voor Velddienst

19 september 2022 11:15


tekst tekst

Wil je wel wat doen bij de voetbal, maar liever niet iedere week? Dat kan!

We zoeken namelijk hulp bij de velddienst.

Als velddienstmedewerk(st)er ben je ongeveer 1 keer in de vier weken een dagdeel op zaterdag of zondag aanspreekpunt voor leiders, trainers en scheidsrechters. Je verwelkomt onze gastspelende clubs en de scheidsrechters en houdt toezicht op de kleedkamers (leeg en schoon achterlaten). Je zorgt ervoor, dat de wedstrijden op de zaterdagmorgen/-middag en/of zondagmiddag soepel en zonder incidenten verlopen. We spreken ouders en bezoekers aan om achter de hekken positief aan te moedigen. Tussendoor kun je natuurlijk ook rustig bij de wedstrijden gaan kijken en kijken hoeveel groeibriljantjes er rondlopen op de IJburgse velden. 

Taken velddienst

De velddienstmedewerker zorgt ervoor, dat de wedstrijden op de zaterdagmorgen/-middag en zondagmiddag soepel en zonder incidenten verlopen. Daarnaast is de velddienstmedewerker het aanspreekpunt voor alle organisatorische zaken rondom de wedstrijden. Bij de senioren ontvang je de leiders van de tegenstanders en de scheidsrechter en legt expliciet uit dat bij AFC IJburg een sportief en vriendelijk clubbeleid heerst en dat wij ook verwachten dat iedereen zich hier aan houdt.

Kortom je fungeert als gastheer/gastvrouw en als algemeen aanspreekpunt namens (het bestuur van) AFC IJburg.

Lijst velddienstmedewerk(st)er
Wij hopen met jullie hulp snel weer een volle lijst met velddienstmedewerk(st)ers te hebben zodat wij gezamenlijk kunnen zorgen dat het sportieve en vriendelijke clubbeleid op de velden en langs de lijnen weer zichtbaar wordt. 

Aandachtspunten
- Bij verhindering, graag onderling ruilen.
- Voor deze taak kunnen we altijd nog vrijwilligers gebruiken! Neem contact op met één van onze bestuursleden via voorzitter@afcijburg.com (ook het contactmailadres voor vragen).

Heb je vragen over deze rol? Mail dan even naar voorzitter@afcijburg.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!