Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bericht van onze kledingleverancier Banne Sports

29 maart 2021 19:15


Onze kledingleverancier Banne Sports sluit de deuren van de winkel in Banne Centrum. Ze blijven voorlopig wel leverancier van de AFC IJburg clubkleding die je de komende maanden nog in de winkel of online kan bestellen. Lees hier het hele bericht van Banne Sports.

Beste leden van AFC IJburg,

Al ruim een jaar hebben wij allemaal te maken met de COVID-19 pandemie. Competities liggen stil en trainingen zijn slechts beperkt
mogelijk. Net als jullie verlangen wij ernaar om zonder beperkingen op het sportveld te kunnen staan.

Als sportzaak worden ook wij hard geraakt door het beperken van vele sportactiviteiten. Daarbovenop kwam de langdurige sluiting van onze winkeldeuren tijdens de lockdown. De enorme impact van dit alles op ons bedrijf, heeft ons gedwongen om zorgvuldig over de toekomst na te denken en keuzes te maken. We zien de marktontwikkelingen, grote veranderingen in de sportbranche en de groei van het online-winkelen.

Wij hebben het ingrijpende besluit genomen om deze zomer te stoppen met de winkel in Banne Centrum en door te gaan met onze teamsport activiteiten. In de afgelopen jaren is Banne Sports uitgegroeid tot een echte clubwinkel, met meer dan 20 aangesloten verenigingen. Vanaf volgend sportseizoen bundelen we onze krachten met SPORT2000 Purmerend, om dit specialisme verder te ontwikkelen. Zo kunnen we in de toekomst deze clubs blijven ontzorgen en hun leden goed bedienen.

Banne Sports blijft daarmee de vaste leverancier van de AFC IJburg clubkleding. De komende maanden kunnen alle leden gewoon in onze winkel en online de clubkleding van AFC IJburg bestellen. Over hoe dit er volgend sportseizoen uit komt te zien, informeren wij jullie in juni.

Vanaf deze week starten wij met de leegverkoop van onze winkel. Profiteer nu van hoge kortingen op kleding, schoenen en accessoires (uitgezonderd clubkleding) en maak telefonisch of per email een afspraak voor jouw winkelbezoek.

We bedanken het bestuur van AFC IJburg voor hun vertrouwen in het voortzetten van de samenwerking en kijken uit naar een nieuw seizoen vol sport(plezier)!

Met sportieve groet,

Dennis Kos & Phil Janmaat

Winkel op afspraak | 020 - 6319411 | info@bannesports.nl

https://youtu.be/hPsnEl6Yalc

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!