Lid worden senioren - AFC IJburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden senioren

Bij AFC IJburg bieden wij ook het populaire 7x7 voetbal 35+ & 45+ voor zowel heren als dames aan! 

De KNVB streeft ernaar om iedereen een leven lang van voetbal te laten genieten.  KNVB biedt daarom ook 7x7 voetbal aan voor 35-plussers. en voor 45-plussers. AFC IJburg doet met zowel mannen als vrouwen mee aan die competities. 

Heren: AFC IJburg heeft zowel een 35 plus team als een 45 plus team. 
AFC IJburg heeft ervoor gekozen om mee te doen in de heren  7x7 35+ én in de 45+ KNVB Na- en Voorjaarsreeks. Dit betekent in het kort:

    • 7x7 voor- en najaarsreeks, een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar, op elke speelavond worden wedstrijden van 20 minuten tegen de andere teams in de poule gespeeld, in toernooivorm als het ware. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige avonden bij de andere verenigingen in de poule.

    • Alle weken zijn er twee (trainings)avonden dat er onderling bij AFC IJburg gespeeld wordt (partijvorm),. Dit seizoen (2022-2023) is dit op de woensdag en de vrijdag (zie trainingsschema). Uiteraard behalve op de speelavonden.
      Aanwezigheid bij beide avonden is niet verplicht, allesbehalve, je bent vrij om te komen! 


Dames: AFC IJburg speelt in een 30 plus KNVB zaterdag competitie.

Deze vindt om de week plaats op de zaterdag. We streven met alle teams in de competitie om op de zaterdagmiddag te spelen.
Hierbij spelen de teams in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 35 jaar oud zijn (geen dispensatie). Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. De wedstrijden worden om de week op de zaterdag gespeeld. Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten staat centraal bij deze voetbalvorm.

AFC IJburg speelt op dit moment met twee damesteams in de KNVB competitie. We trainen samen als een gezellig vrouwenteam (seizoen 2022-2023) op de donderdagavond van 20.30 - 22.00 uur en we hebben twee zeer ervaren en gemotiveerde trainers. 
Gezien we competitie spelen verwachten wij commitment op zowel training als op de wedstrijden. 

Contact / Meer informatie

Ben je dus 35 jaar of ouder,  heb je een band met IJburg en heb je belangstelling om bij ons 7x7 voetbal  te spelen, stuur dan een email naar:
- lennart.rijlaarsdam@afcijburg.com (mannen 35+ en 45+)
- vanessa.backer@afcijburg.com  (vrouwen 35+).

Overige senioren (Heren 1 zaterdag, JO23)

Heb je vragen over Heren 1 zaterdag, of JO23? Stuur dan een email naar Fedor Swart, coördinator senioren (senioren@afcijburg.com).

 

Privacybeleid

Indien je je aanmeldt voor de wachtlijst of lid wordt van AFC IJburg, of om een andere reden persoonsgegevens aan AFC IJburg verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met het Privacybeleid van AFC IIburg te verwerken.  Wij adviseren je om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. Het Privacybeleid is te raadplegen via: https://www.afcijburg.com/942/privacybeleid-van-afc-ijburg/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!